Followers

Monday, June 15, 2009

..[kAwanku]



hAndphOne n-70 berbUnyi dEngan alunAn lagu lOve stOry..

"assAlamualAikum...hAi cik aini"
"wAsalam w.b.t..iyE sAya.ni spA?"ku bertAnya..
"ko ni kAwan bAik pun tAk kEnal k?"
"erkk...hmm kAlau tgk nUmber ni 01322....,xdA kawan dAri kL"
"ni kAwan bAik ko mAsa mAtrik ler...yatIe"
"hehehe...lAma xdEngar khAbar?..sOry hp ak tAk pErnah sAve nUmber orAng
mAcam besA"...
"Aini...jOm jUmpA nAk x?"
"bIla itu dAn dkt mAna?"
"hmm dEkat alor sEtar..lEh jAlan2..kAta ambIl lEsEn xkAn xlulus lg..hehehe"
"erkk...blum tesT lagi..16 jUn...alAng ko ni lAst timE bAru gEdik2 nAk ajAk ku kUar"
"besA ler ku bAru jEr abes prAtikal dkt hoSpitAl tAnjung rAmabutan,pErak"
"tanjUng rAmbutAn?!erk...cmna?dA jumpA kekAsih bAru x?hehehe.."
"dA..dA..tUK ko dEngan cik fAna pun da"
"yE ke?..hehe..ku xnak ler...nAnti ku yAng terlEbih pulAk!!!..hehe"


ku mEnyambung perbUalan itu..dEngAn mAcam2 cerita...
sIapakAh yAtie?
diE adAlah kAwan bAik ku mAsa dEkat kolEj mAtrikUlasi dulu
dIe segAla-segAlanya...
bAnyak kenAngan dEngan dia...huhu
yAng pAling ku ingAt..
pEristiwAsa menyAkat orAng yAng diminati..jAhat ku ini..
kAlau mEminAti sesorAng,orAng lAin kan mAlu,tApi kami berdUa sUka kAcau2 lAgi.
biAsanya ler SA itu pEmalu sAngat..pA lagi ku dEngAn yatie kAcau die...
mAsa sem 2..kU ambil bOla tAmpar..sA ambil kAwad...
pA lagi sebElum pergi prAktis bOla tAmpar,pergI kacAu-kAcau budAk2 lAki kAwad dulu..
pNya mAlu si dia ini..lAntak ler kO!dAh ku minAt ko..
apAbila tibA hujUng sem 2..dA pertAndngAn kAwad untUk budAk physcAl yNg ambIl koko..
dAn tibA masa ku dEngan yAtie bUat bEnda jAhat..
bendA jahAt yAng membUat ku rAsa dia mAlu...
time die kAwad itu,kAmi berdUa rAkam perbArisAn tu..kElakarnya..
sAmpAi hAri ini kU mAsIh simpAn video tu...







ni lEr kAwan bAik ki mAsa matrikUlasi kEdah dulu,yAtie...
sekarAng gAh sAmbUng bljAr dkt Uitm sHah Alam dAlam jurusAn kejururAwatan..
budAk physcAl ambIl perubAtan..
kAn kena bElajar biologi...
tApi seronok bElajar biologi dEkat sekolah dulu..mAtrik lAgi serOnok kot..hehe
sUkses dAlam kerjAya..rAwat2 ler hAtiku yAng lara..hehe...
nAnti hujUng jUlai ini...ku akAn pergi Uitm..kitA jUmpa di sAna iye cIk yAtie..

2 comments:

SyahmiFikri said...

new url.. add me.. syahmifikriaziman.blogspot.com...

shinawawa eyenie said...

ok en syahmi..~.~

Blog Widget by LinkWithin