Followers

Friday, July 24, 2009

..[bila diri ingIn...]

sEtiap orAng adA cAra tersendiri dirI untUk merelAxkan diri
pEtang semAlam niAt hAti nAk sewA keretA
dAh lAma tAk drivE...tApi kAwankU sorAng ini tAk nAk tolOng
sedIh gilA..dAh ler gAh tensiOn..
mEmandAngkan hAtiku ini tAk merAsakan kepUasan hAti
ingIn pergi jAuh dAri sini...kE johOr bhAru
tApi kU risAu semAkin jAuh ku semAkin tidAk stAbil
pAgi ini awAl-awAl lagi kubErgErak ke bAndar bAtu pAhat
kAli ini kU cubA bAwA motor dengAn cik wAwa...
pA gunAnya dA P tApi ku tidAk mAmpu mEmbawAnya...
tEmpat pertAma yAng ditujUkan iAlah
dAtaran pEnggAram bAtu pAhat
lEbih kUrang begitU nAmanya tEmpat ini...
selAma dekAt cini...bElum pErnah ku jejAk kAki
sebEnarnyA tiAda yAng menArik pUn dekAt situ
nAmun mEmandAngakAn ku mElihAt keindAhan alAm..
mEngabAdikan kEnangAn...mungkIn lepAs ku meninggAlaknnya selAmanya..
tempAt kedUa yAng kutujU ialAh sUmmit..
hnya melihAt pa yAng menarik sAhaja..
tiAda mood yAng mEmbelinyA...
shOpping bersAma mAma di kedAh lagi serOnok...
dA 3 minggU mAu pulAng ke kedAh!!...

(~.-)cAra untUk tidUr nyEnyak...minUm ubAt bAtuk...zzzzzzzzz






5 comments:

joegrimjow said...

tensen
amek gambo

bEEdLE d' bARd said...

mcm mane u edit gmbr tu ek? lawa lar..

qishie said...

hmm...nape tak balik kedah je kak?

shinawawa eyenie said...

pa salahnya amek gmbr...da camera yg cntik..hehe
blik kedah?nti minggu dpn...
edit guna photoshape...

kaizen said...

asek pic ngan McD jer....
boikot!!!!!

Blog Widget by LinkWithin