Followers

Tuesday, February 16, 2010

..[berblOg bukAn untUk seseorAng..]

cEritaku di fAcebOok..kU mohOn mAaf jikA kU mengdElete sesiApa di fAcebOok dAri list friend,bUkankU tidAk perlU merEka tApi merekA yAng membUat hAti kEcil ini tergUris.kU bukAn insane yAng bOleh menerimA kritikAn andAinya diri ini dipergUnakan di facEbook atAs alasAn tertEntu…kU tidAk selEsa…sAngat-sAngat selEsa untUkku..kU tEtApkan pendiriAn jikA da merekA ingin mEnikamku dAri bElakang,cubA berfikir sebElum bertindAk.jAngan kAta ku insane lemAh merekA bolEh melihAt diri ini.

secAra jUjurnya ku selesA meluahkan rAsa hati di dAlam blog…tApi ku tegAskan pAda diri,hAnya diri ini yAng bolEh coretkAn..ku seupAya akAn merAhsiakAn tentAng kEluargA dan insane tersAyang.merekA ini hAnya di dAlam hAti ini.hAti yAng menyimpAn seribU perAsaan dAn kenAngan…ku bUat blog ini untUk sesiApa ingin singgAh di sini..blOg srikAndi cinta bUkan ku ciptAkan untUk seseorAng..itU ku tegAskan…

tErima kasih pAda sesiapA yang menegUrku di atas entry yang bOleh mengUris perasaan insane-insan yang sensitive…kU sudAh mengdEletenya..kU bukan pentingkan diri sendiri untUk keserOnokan diri,kU still menjAga bUdi bAhasa di alAm bLog ini….

4 comments:

joegrimjow said...

aik
ape kes ni?
delete ku jugak ke?
huhu

fathiahRAIHANA said...

akak ,
insane
means gila .
check lam kamus :DD

mira ellyna said...

sabar ya. biasalah manusia.

yoro okino said...

aku sngt berahsia pasal blog aku
sbb aku xnak orng terasa ngn aper yg aku tulis..tapi klu nak ikutkan pasal aku ngn blog tu aper yg aku rase sejujur2 nyer..
aku xwat silap kn??
huhuh

skunk aku xnak ambik kesah pasal perasaan orng tulis aper yg aku suke jer..walupon kadang2 aku terasa terbatas~~~

Blog Widget by LinkWithin