Followers

Wednesday, September 30, 2009

..[sAntai bersAma....]

hAri selAsa hAri yAng mEnyeronokkAn..nApe iye?!

jAwApan semuA class+bengkEl dibAtalkan…semuA pesyArah mAsih dAlam mood berAya..berAya ke sAna sini….mAsih buAt2 busy dengAn open house sAna sini…pElajAr pun jAlan sAna sini tAnpa mEnyiApkan asgmEnt yAng sepAtutnyA…hehe…

pEluAng mAsa dAn keAdaan yAng adA mEmberi pEluang ku bersAma kAwan bAikku,cik umAy untUk berjAlan-jAlan…berjAlan-berjAlan area bAtu pAhat.mAkan+shopping+cUci mAta..opss!!...hehe…kesempAtan ini jugA pergi tengOk wAyang movie G-Force..ejEn FBI yAng comEl!!bilA tension dengAn asgmnt,gelAk tAwa yAng dApat mErelAxkan diri ini…sekUrng-kurAngnyA hAti kAn mAkin ceria+bAhagia..hehe….











mEmandAng sUbject kEjurutEraan grAfik (autOcAd) mAsih mEmpunyAi sAtu tugAsan group…tugAsan yAng mEnghendAki setiAp group mErekAbAntuk design untUk IKEA dAn yAng terbAik akAn bertAnding sehinggA ke itAly…itAly tu…huhu…bAgi mEndApatkan mood yang bAik dAn idea,bersAma ahli yang lAin lepAk di pizza hut di BP mAll..mEmbincAngkan ideA yang terbAik…

pizzA ini boleh menAmbAhkan kalOri ini…diEt selEpas rAya adAlah perlU…lAlala~.~…

bincAng k makAn lebih?....


















(~.-)//...selAmat hAri rAya aidilfitri..

2 comments:

kaizen said...

xper la xnk ajak org....
sape nk ikot bln 12 ni??
jmpe kat TS b4 kul 12...
pizza free....

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

wah mood raya berterusan ke nih?
ankel rap raya ke4 [24 sep] dah kerja. padahal department lain 27 sept baru masuk kerja..

Blog Widget by LinkWithin