Followers

Thursday, September 3, 2009

..[dirikU yAng sensitivE]

kAdang-kadAng lidAh berbicAra sesUatu tAnpa memikirkAn perAsaan orAng sekeliling.perAsaan orAng yAng pErlu dijAga dengAn bAiknya..hAti ini sehAlus suterA,amAt sensitive.sensitivE pAda orAng itu…atAu ku yAng mEmpunyAi emOsi yAng tidAk stAbil…

….mEmulAkan entry



hAti ini merAsakan kegembirAan setelAh 3 tEst dAn 1 presEntatiOn telAh selesAi..iAitu pEngautomAtan(home test) tApi soAlannyA susAh..sOil mechanic?hmmmm buAt ntAh-ntah pA2….tEkno elEk?sukA…presentation proposal untUk sbjct kAedah pEnyelidikAn?perlU pertAmbAhan bAik dAri lEcturer….penAt..penAt…tApi ku bersyUkur diri ini tidAk pontEng class lAgi…

bErbicAra mEngenAi puAsa…ntAh mEngapa lidAh ini tidAk menerimA mAkanan jOhor ini lAgi.sEmuanyA rAsa tidAk sedAp…adAkAh ku sAkit?sAkit pA?.....

(~.-)//..mEmikirkAn pA yAng mAhu mAkan?...

4 comments:

joegrimjow said...

sensitif xpe je
jgn terlampau sangt

yoro okino said...

member aku study kat johor pon..
ssh nak terima mknan sna gakk
huhuhu..so xde laa sentitip sngat..huhu..

shinawawa eyenie said...

sm ler

kaizen said...

mknan johor x best!!!!
benci gler!!!
x meriah cam slangor n kdah n perlis...
nk blek kg...
nk air nira....
sodap oooo....
johor ni sumer nasik bungkus jer...

Blog Widget by LinkWithin